0 db termék van a kosaradban
  • Határidőnaplók
  • Gyűrűs kalendáriumok
  • Asztali naptárak
  • Tervező naptárak
  • Flower Garden
  • Iskolai füzetek
oldal nyomtatása oldal ajánlása

Rendelés

Megrendelés menete

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadása után tud feladni. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. A regisztrált adatlapját természetesen Ön bármikor módosíthatja.

A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába helyezheti a kívánt termékeket. A kívánt darabszámot a termékfotó alatti ablakba tudja beírni. Alapból 1 db van beírva, melyet Ön tetszése szerint átírhat. A kosár tartalmát Ön folyamatosan ellenőrizheti a vásárlás során.

A kosár alatti megrendel/módosít gombra, vagy a fejlécen lévő kosár feliratú billentyűre kattintva megnyílik a teljes méretű kosár, ahol utólag is módosíthatja az adatokat. Törölhet tételeket, vagy módosíthatja a darabszámokat.

A megrendelés alatti megjegyzés ablakba beírhatja a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit. Például, ha a regisztrációtól eltérő címre szeretné küldeni a csomagot, vagy a megrendelt termékkel kapcsolatban további kérdése lenne.

Ha minden rendben kattintson a kosár alján lévő megrendel gombra.

Webáruházunk automatikus értesítést küld a sikeres megrendelésről, majd ezt követően megkezdődik az Ön megrendelésének tényleges feldolgozása. Hamarosan visszaigazolást küldünk Önnek a megrendeléskor megadott e-mail címére, melyben tájékoztatjuk: 
Ha bármilyen kérdése lenne, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére 96/526-790.
© Copyright © 2011 Absolut Naptárkiadó Kft. - 1053 Budapest, Papnövelde u. 8. 2. em. 26. - Telefonszám: +36 96 529 065