0 db termék van a kosaradban
  • Határidőnaplók
  • Gyűrűs kalendáriumok
  • Asztali naptárak
  • Tervező naptárak
  • Flower Garden
  • Iskolai füzetek
oldal nyomtatása oldal ajánlása

Garancia

Termékgarancia

Minden termékünkre a mindenkori hatályos jogszabály alapján cseregaranciát vállalunk. A kézhezvételétől számított 3 napon belül tudjuk a terméket kicserélni, minőségi kifogás esetén. A megvásárolt termék kiszállításánál minden esetben még az átvétel előtt ellenőrizze a csomagolást, hogy ép és sértetlen legyen. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a termék megsérült, kérjük, a kézbesítő előtt bontsa fel és győződjön meg annak állapotáról. Sérült csomagolás, vagy termék esetén problémáját jelezze a kézbesítőnél, illetve ügyfélszolgálatunknak. Minden reklamációról jegyzőkönyvet készítünk.

Amennyiben a csomag kibontása után derül ki, hogy a termék sérült, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Sérült termék esetén a terméket és a számlát postázza vissza címünkre, majd a visszaérkezés után postázzuk a csere terméket és az új számlát. Kizárólag a termék és a számla visszaérkezése után tudjuk a terméket cserélni, ellenkező esetben a cseregarancia érvényét veszíti. Hibás teljesítés esetén a terméket elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk vagy elállhat a szerződéstől és kérheti a termék vételárának visszafizetését. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) cégünket terheli.

Vásárlástól való elállás joga

Önnek a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül joga van elállni a vásárlástól. Az elállásra vonatkozó igényt jelezze ügyfélszolgálatunknak e-mailben, vagy telefonon. Kizárólag előre egyeztetett és jóváhagyott visszajelzés után postázza a terméket, azt áll módunkban elfogadni. Nem jogosult az elállás jogát gyakorolni, amennyiben felbontotta a küldeményt. A visszaküldés díját Ön fizeti (futárszolgálat és utánvétteles visszaküldést nem áll módunkban átvenni). A termék visszavételezését követően maximum 30 napon belül átutaljuk a termék vételárát. A cégünkhöz visszaküldött küldemény felbontását képekkel rögzítjük és hibás termék esetén jogunk van követelni a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését

© Copyright © 2011 Absolut Naptárkiadó Kft. - 1053 Budapest, Papnövelde u. 8. 2. em. 26. - Telefonszám: +36 96 529 065